113 Online

Zelfmoord is nog steeds een taboe. Dit moet veranderen als we een échte verandering teweeg willen brengen in suicidepreventie.

Jan Mokkenstorm
Directeur 113

113 Online

Zelfmoord is misschien wel één van de laatste taboes die onze maatschappij vandaag de dag kent. Dit moet veranderen als we een échte verandering, suïcidepreventie, teweeg willen brengen in Nederland. 113 heeft een leading role opgepakt in het doorbreken van dit taboe. En dat doet ze met succes. Met als belangrijk gereedschap voor haar missie: de websites. Onze creative agency heeft zich ingezet voor de ontwikkeling van de diverse 113 platforms.

Onze impact

  • Webdesign
  • Drupal webdevelopment
  • Illustraties
2015

113 Trainingen website

Dagelijks komen veel professionals via hun werk in aanraking met mensen die met zelfmoordgedachtes rondlopen. Zij werken in de zorg, maar bijvoorbeeld ook in  de financiële sector. Training in suïcidepreventie, de herkenning van mensen met zelfmoordgedachtes en hoe hier mee om te gaan, moet een veel prominentere rol gaan spelen in onze maatschappij. 113 heeft hierin een voortrekkersrol. Onze creative agency werkte aan de ontwikkeling van de 113 Trainingen website. Een e-learning platform voor professionals.

113 Webdesign Webdevelopment LemonCake Creative Agency Amsterdam

2014

113 Preventie website

113 Preventie richt zich op de sectoren die dagelijks in aanraking komen met mensen die met zelfmoordgedachtes rondlopen. De website is de gateway tot het zetten van concrete en verantwoorde stappen die moeten leiden tot suïcidepreventie. Onze creative agency werkte aan de ontwikkeling van deze website.

113 Preventie Webdesign Webdevelopment LemonCake Creative Agency Amsterdam

2013

113 Online website

Om het taboe rondom het thema zelfmoord te doorbreken richt 113 zich op diverse doelgroepen. De website van 113 Online richt zich direct op mensen met zelfmoordgedachtes. Met dit platform wil 113 het hen gemakkelijker maken om hulp te zoeken én te ontvangen. Onze creative agency werkte aan de ontwikkeling van de 113 Online website.

113 Online Webdesign Webdevelopment LemonCake Creative Agency Amsterdam

Gratis strategie sessie

Een succesvolle online marketingstrategie ontwikkelen gaat over een verhaal vertellen dat resoneert vanuit een overtuiging. Wij helpen je ontdekken waar jouw kansen op online marketingvlak liggen tijdens een vrijblijvende strategie sessie bij onze creative agency in Amsterdam.

Afspraak maken