Animatie laten maken

Waarom? Simpel. Wist je dat 83% van de mensen beelddenkers zijn? Dat animatiefilms tot 40X meer engagement opleveren dan andere content?

Verhalen vertellen met animatiefilm

animatiestudio-amsterdam-video-content-marketing

Animatie is toegankelijk en speelt in op het inlevingsvermogen. Slechts één beeld kan al een hele boodschap overdragen. Een animatie brengt verhalen tot leven en vat boekdelen samen tot enkele seconden film. Een animatiefilm neemt mensen mee in het verhaal van een organisatie. Het is niet voor niets dat de inzet van animatiefilms tegenwoordig enorm toeneemt.

Onze animatiefilms vertellen verhalen die overtuigen

Je hebt een geniaal idee en je wilt de wereld hiervan overtuigen. Of je wilt ingewikkelde processen op een heldere manier uitleggen. Op deze momenten is een animatiefilm jouw redder in nood. Of het nu gaat om de pitch van een product of video content voor een social media campagne. In slechts 75 seconden animatie nemen we kijkers mee in jouw verhaal en laten we een onvergetelijke indruk achter. Het resultaat? Engagement. Groeiende conversie en fans van jouw merk.

Gratis storyboard sessie

Onze animatiefilms vertellen verhalen die overtuigen en mensen in beweging brengen. Wij zijn animatiemakers. Beelddenkers en storytellers. Wij brengen jouw verhaal in beeld tijdens een gratis storyboard sessie in onze animatiestudio in Amsterdam.

Afspraak maken